Редактор: e-mail: снимка:Стоян СтанчевШофьор, паркирал във Варна, се оплака от работата на

...
Редактор: e-mail: снимка:Стоян СтанчевШофьор, паркирал във Варна, се оплака от работата на
Коментари Харесай

Разказ на шофьор във Варна: Оставят синята зона без знаци, за да жънат глоби от нарушители от други градове

Редактор: 

e-mail: 

фотография:Стоян Станчев

Шофьор, паркирал във Варна, се оплака от работата на синята зона в морския град. Стоян Станчев описа пред " Петел ", по какъв начин бил глобен, тъй като е спрял на платено място до Военноморсдкото учебно заведение. Само че той няма по какъв начин да знае това, тъй като там знак за синя зона няма.

Ето какво описа нашият четец пред " Петел ":

" Вчера, 10 септември, получих смс за погрешно паркиране със глоба скоба на ул. " Капитан Рановски "  26 (БМКЦ, ВВМУ), което ме изненада. Като лидер на МПС съм осведомен, че в града има Синя зона, само че защото пребивавам в различен град единственото, което ми остава, е да проследявам пътната сигнализация. 
Проверих още веднъж улицата до връзката и с ул. " Васил Друмев ". Оказа се, че няма знак за зона, а в поддръжка на изказванието си разполагам със снимков и видео материал.
Проведох най-малко 5 диалога с кол-центъра на градска подвижност, явно бе, че би трябвало да си платя санкцията. Липсата на знаци за зона също бе доказана от мобилният екип поставящ/демонтиращ скобите, само че същите не престават да правят активността си там.
Подадох тъжба до " сдружението ", като не останах удивен от бързата им реакция - до 30 дни за отговор! А през това време ще " жънат " и то на едно от най-горещите места за паркиране в града. 
Това безучастие и наглост, което срещнах и то в ущърб на обществото ме накара да потърся по-широка медийна изява на казуса. Всъщност въпросът повдига и други горещи финансови въпроси. "



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР